De Club

Wie zijn wij?

Wij, vrijwilligers van Jeugdbeweging ‘t Zandkasteel Wanssum, vormen samen een groep  die in hun vrije tijd jongeren van groep 3 tot en met groep 8, leuke, creatieve en gezellige avonden wil bezorgen. Per groep gebeurt dit 1 keer per 14 dagen.
Gedurende 1 ½ uur wordt er gezamelijk gewerkt aan leuke, afwisselende activiteiten.
Naast deze clubavonden organiseren wij een aantal keren per jaar extra activiteiten, waarover je op deze site meer te weten kunt komen.
Het clubjaar loopt gelijk met het schooljaar inclusief de vakanties.

Waar?

De locatie die wij hiervoor gebruiken is ‘t Zandkasteel. Dit clublokaal is ondergebracht in de Zandhoek, gelegen aan de st. Leonardsweg 1 te Wanssum, tel: 532421.
De ingang bevindt zich aan de st. Michaelstraat. In dit clubgebouw hebben wij diverse materialen tot onze beschikking, en kunnen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Verder wordt er soms gebruik gemaakt van het trapveldje of het plein bij de kerk.

Deze website

Maar ‘t Zandkasteel is dus ook digitaal te bezoeken! Op deze website vind je alle informatie over ‘t Zandkasteel, je eigen clubavond, de extra activiteiten en contactgegevens. Ook kunnen er foto’s bekeken worden.


Tijdens de extra activiteiten, maar ook tijdens clubavonden, worden er namelijk regelmatig foto’s gemaakt. Deze foto’s worden online geplaatst zodat ze voor iedereen te bekijken en te downloaden zijn. Wanneer je hier als ouder(s) bezwaar tegen hebt, verzoeken wij om dit aan ons te melden zodat wij daar rekening mee kunnen houden.


Veel plezier!